Homemade pie with strong tasting cheese from North of France
Our pastas being laminated on the spot, the Chef advises you to aerate your dish as soon as your are served.
Cerdo iberico «bellota»
« Maroilles » sauce or pepper sauce
Fresh and farmed fish
Fresh fish
Fresh fish, Skrei during season
Fresh scallops
Except on friday night, saturday and celebrations events
Starter + dish Or Dish + dessert
Homemade pie with strong tasting cheese from North of France
Meringue, speculos biscuit whipped cream coated, shavings of white chocolate
Under 12
Fries or tagliatelles
Flavour : vanilla, chocolate, coffee, lemon
Meringue, chocolate whipped cream coated, shavings of dark chocolate
Meringue, speculos biscuit whipped cream coated, shavings of white chocolate
Cow’s milk cheese
Marquis de Goulaine
La Tour St Martin (Domaine Minchin)
Domaine Bru-Baché
La Chablisienne
Gustave Lorentz
La Tour au Char (Plou et fils)
Grande Réserve (Henri Bourgeois)
Gustave Lorentz
Le Mas Sylvia (Sylvia Teste)
Rive Gauche (M. Plouzeau)
Les bonnes bouches (Henri Bourgeois)
Le Mas Sylvia (Sylvia Teste)
Rive Gauche (M. Plouzeau)
La Tour St Martin (Domaine Minchin)
Domaine Filliatreau
Les Bonnes Bouches (Henri Bourgeois)
Art Mas, il était une fois
Guigal
Château de Pizay
Le Bourgogne (Chanson)
Bastion de l’oratoire (Chanson)
la Bernardine (M. Chapoutier)
Gustave Lorentz
Cru bourgeois, Château Peybonhomme les Tours
La Gadette
Château Haut Gazeau
Les Charmes Dompierre
Château Lamartine
Brut Tradition Grand Cru
Brut
Brut
Brut Cuvée prestige
Métro Rihour
non
12:00 - 14:00 • 19:00 - 22:00
12:00 - 14:00 • 19:00 - 22:30
12:00 - 14:30 • 19:00 - 22:30
Abgeschlossen
selbst gemacht, Frischwaren, Terroir, traditionell
traditionell Restaurant
Wifi, Klimaanlage
carte Bleue, Visum, Bargeld, Restaurant Titel, Eurocard / Mastercard, Ohne Kontakt
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